Kwalitatief & Servicegericht

013 Express staat voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Uw koerier is aangesloten bij NIWO en TLN. 013 Express werkt volgens de Algemene voorwaarden voor Koeriersdiensten.

PayChecked in Transport is een keurmerk waarmee transportondernemers aantonen dat zij hun werknemers betalen zoals is afgesproken in de cao en dat hun personeels- en loonadministratie op orde is.

NIWO staat voor Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Het doel van de NIWO is het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg. 013 Express is in het bezit van de vergunning die de kwaliteit van de NIWO waarborgt. Voor meer informatie gaat u naar de website van NIWO.

013 Express werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (AVK) en de Algemene Vervoercondities 2002 (AVC 2002). Deze zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Onder de AVC/CMR condities zijn uw zendingen standaard verzekerd. Zie ook de website van het SVA. Kwaliteit en service zijn voor ons zeer belangrijk. Heeft u opmerkingen, vragen of klachten? Uw koerier hoort het graag van u, zodat wij samen met u een oplossing kunnen vinden.

OVER ONS

013 Express is een jong en dynamisch koeriersbedrijf uit Tilburg dat flexibel en veelzijdig inzetbaar is. Vanuit Tilburg bezorgen wij door heel Nederland en Europa. De centrale ligging zorgt voor korte aanrijtijden in de wijde omgeving. We onderscheiden ons door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die 013 Express uitvoert. Door deze professionele aanpak kan de klant zijn zending ons met gerust hart toevertrouwen. 013 Express heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten voertuigen, die dagelijks zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen. Elke wagen is uitgerust met een digitale datalogger en voertuigvolgsysteem, zodat we 24/7 weten waar uw zending zich bevindt.

Voor onze planning gebruiken we moderne TMS-software. Onze chauffeurs beschikken over een app, waardoor na aflevering van uw zending direct de naam en handtekening van de ontvanger beschikbaar is. Tevens kan onze planningsafdeling aan de hand van dit systeem tijdig inspelen op de actuele situatie en snel schakelen.Als extra service kunt u ook uw eigen zending online traceren. Handig voor uzelf en voor de ontvanger om ten allen tijde te kunnen zien hoe laat de aflevering gepland staat.

Géén toeslagen

Wij berekenen géén starttarief, brandstof, avond/nacht, weekend, file of andere onverwachte toeslagen.

Track&Trace

Onze voertuigen beschikken over een professionele T&T-systeem zodat u uw eigen zending online kan traceren binnen de EU.

Verzekerd

Onze goederen zijn verzekerd op weg met 013 Express pakket verzekering.

Exclusief

013 Express rijdt exclusief en rechtstreeks van A naar B zonder tussenstops.

Betrouwbaar

Alle koeriers van 013 Express beschikken over een VOG-verklaring.

Beveiliging

Alle voertuigen van 013 Express zijn uitgerust met een Klasse 5 alarmsysteem.

24/7 Bereikbaar

Same day, next day of overnight leveringen? 013 Express is 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Scherpe prijzen

Kwaliteit en service gegarandeerd tegen een scherpe prijs.

Verantwoord

013 Express stimuleert milieubewust rijden om een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu.